25 juni 2024

Zo kies je de juiste oorbellen bij jouw gezicht

Ze zeggen wel eens dat accessoires je outfit kunnen kraken of maken. Het kiezen van de juiste oorbellen is dus belangrijker dan je denkt! Wist je trouwens dat je, bij het kiezen van de juiste oorbellen, rekening moet houden met de vorm van je gezicht? Grote kans van niet! In dit artikel bespreek ik per type gezicht voor welk model oorbellen je het beste kunt kiezen. Lees dus snel verder!

Zo kies je de juiste oorbellen!

Zoals ik in de inleiding al aangaf moet je bij het selecteren van de juiste oorbellen rekening houden met de vorm van je gezicht. Lees hieronder voor welk type oorbellen jij moet gaan.

Rond gezicht
Als je een gezicht hebt dat rond is van vorm, dan kun je het beste kiezen voor lange of vierkante oorbellen. Hierdoor krijgt je gezicht namelijk een wat langer effect. Als je ervoor kiest om ronde oorbellen te dragen, wordt de ronde vorm van je gezicht namelijk extra geaccentueerd. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze mooie zilveren oorbellen?

Vierkant gezicht
Als je een vierkant gezicht hebt, is het raadzaam om oorbellen te dragen met een ronde of een ovale vorm. Ronde, ovale of druppelvormige oorbellen laten je gezicht namelijk wat smaller lijken.

Smal of lang gezicht
Heb je een smal of een lang gezicht? Dan kunnen je oorbellen ervoor zorgen dat je gezicht wat breder lijkt. Dit effect creëer je met het dragen van brede, compacte oorbellen. Voorkom het dragen van lange, smalle oorbellen. Door het dragen van lange, smalle oorbellen leg je namelijk de nadruk op de smalle vorm van je gezicht.

Meer inspiratie?

Ben je op zoek naar meer inspiratie op het gebied van accessoires of zoek je een leuke, trendy webshop om zelf de https://www.myuniquestyle.nl/.