25 juni 2024

Vakantie ideeën voor deze koude winter

Wat dacht je ervan om eens even er tussenuit te gaan? Een camper huren en afreizen naar een warm en zonnig land? Als je kiest voor een vakantie met de camper, kies je voor vrijheid. Je kan lekker op je eigen tempo reizen en mooie bestemmingen bezoeken. Er zijn ontzettend veel camperplaatsen op verschillende campings en je kan hier meestal gemakkelijk terecht. Ben je niet zo een fan van onverwachte gebeurtenissen en wil je zeker zijn van een plek waar je kunt overnachten? Boek dan van tevoren wat campingplekken in de omgeving waar je gaat rondreizen. Zo sta je niet langs de weg te zoeken naar een camping.  

Ultieme vrijheid

Ga je vaak op vakantie en wil je de ultieme vrijheid hebben om te gaan en staan waar je zelf wilt? Overweeg dan een camper kopen. Zo heb je elk moment in het jaar een camper tot beschikking waar je reizen mee kan maken. Denk aan verre reizen, maar ook een trip naar de andere kant van Nederland kan prima met jouw eigen mooie camper. Wel zal je moeten zoeken naar een plek waar jouw camper gestald kan worden wanneer je hier niet mee de weg op gaat. Een eigen oprit of garage is hiervoor perfect, maar niet iedereen heeft dit tot beschikking. Neem een kijkje in de buurt of op marktplaats. Er zijn veel plekken waar jij je camper kunt stallen tegen een voordelig tarief. 

Vliegvakantie

Ben je niet het type persoon die graag met de auto op vakantie gaat? Kies er dan voor om met de trein naar het vliegveld te gaan en heerlijk te vliegen! Zoek van tevoren op internet je favoriete bestemming uit en boek de vlucht. Als het een lange vlucht is zou je het jezelf comfortabeler kunnen maken met een wat luxere plek in het vliegtuig (meestal is dit achterin). Zin in een trip die anders is dan anders? Ga naar het vliegveld en boek de eerstvolgende beschikbare reis naar een zonnig land. Dit is een leuk idee en een ultieme verrassing als je arriveert op het vliegveld van de bestemming!

Wintervakantie

Geen zonliefhebber en geniet jij juist van de kou? Geen probleem want er zijn genoeg landen waar het sneeuwt en waar je met je dikke handschoenen aan kunt ravotten in de sneeuw. Vergeet geen slee mee te nemen of een paar ski’s want vriezen en sneeuwen kan het hier zeker! Dan heb ik het over.. Ijsland of Oostenrijk. Ijsland heeft prachtige plekken waar je kunt genieten van de natuur in alle rust, daarentegen heeft Oostenrijk veel skigebieden waar je een sportieve week kunt beleven met drukte en après ski hutten vol mensen. Voor ieder wat wils dus. 

Thuisvakantie

Niet weg en gewoon lekker thuis in eigen land, of beter gezegd eigen huis. Wat is er nou lekkerder dan languit op de bank te liggen onder een warme dikke deken en jouw Netflix serie eindelijk eens echt te kijken? Je kent het wel.. je werkt en komt niet aan het kijken toe. In de avond ben je moe en duik je gelijk je bed in. Nu heb je de tijd en daar kan je heerlijk van profiteren!