25 juni 2024

Verpakkingen voor het verzenden van producten

Het verpakken van producten is uiterst belangrijk. Verpakkingen worden overal om ons heen gebruikt. In de supermarkt, op het werk en thuis. Ook wijzelf verpakken veelal onze eigendommen. Met als voornaamste doel om te beschermen en veilig te vervoeren. Zo komen onze eigendommen ongeschonden aan op de plek van bestemming. Dit willen we natuurlijk ook bij onze producten die we verzenden vanuit de winkel of webshop. Verpakkingen beschermen dan de producten om zo de kwaliteit te waarborgen voordat het bij de klant aankomt. Zo is het zeker dat de producten ongeschonden aankomen. 

Plastiek zakjes 

Er wordt tegenwoordig vooral veel verpakt in plastiek zakjes. Er is een groot en gevarieerd assortiment plastiek zakken. Zo is er voor iedere product een geschikte plastiek zak te vinden. Plastiek zakken worden veelal gebruikt voor het verpakken van etenswaren. Zo zijn er ook speciale voedselveilige plastiek zakjes om de etenswaren nog langer te kunnen bewaren. Er is ook een groot assortiment milieuvriendelijke plastiek zakken, zodat u ook kunt bijdrage aan een groenere leefomgeving. De plastiek zakken zijn in veel verschillende maten beschikbaar. Bent u op zoek naar een specifieke maat en is deze niet beschikbaar dan kunt u ook een plastiek zak op maat bestellen. Zo heeft u altijd het juiste maat zak. Verder zijn er ook plastiek stazakken voor bijvoorbeeld koffiebonen. De verschillende plastic zakken zijn ook doorzichtig beschikbaar, zodat de producten ook goed te zien zijn als ze ingepakt zijn. Ook is het mogelijk om de plastiek zakken te laten bedrukken met bijvoorbeeld je bedrijfslogo. Dit kan door simpelweg een bestand te uploaden op de site. Er kan dan ook worden gekozen op hoeveel zijden van de plastiek zak de bedrukking moet komen. De plastiek zakken kunnen op verschillende manieren worden afgesloten. Er is daar keuze in een gripsluiting of een hersluitbare sluiting. 

Papier zakjes 

Een andere mogelijkheid van verpakken van producten is met behulp van papieren zakjes. De papieren zakken zijn gemaakt van sterk enkellaags kraft papier of cellulose papier. Alle papieren zaken zijn 100% gecertificeerd en composteerbaar en milieuvriendelijk. Ook bij de papieren zakken is het mogelijk om de inhoud te zien, door een papieren zak met venster te nemen. De papieren zakken worden vooral gebruikt bij de verkoop van broodjes, friet, fruit en andere lekkernijen. Voor fruit zijn er zelfs aparte papieren fruitzakken. Ook bij de papieren zakken zijn er verschillende kleuren, materialen en groottes. Zo is er voor iedereen een geschikte papieren zak te vinden.