25 juni 2024

Stijlvol het najaar door

Het najaar, voor sommige mensen het minst favoriete seizoen van het jaar, maar voor velen die van mode houden juist het leukste seizoen van het jaar. In het najaar krijg je namelijk de mogelijkheid om te werken met lagen kleding: een mooi shirtje met een leuke trui eroverheen of een dikke maillot met een stijlvolle rok, noem het maar op. In dit stuk kun je lezen wat de fijnste merken zijn om in het najaar te dragen. Deze merken zijn namelijk van goede kwaliteit en stijlvol. 

De mango 

De mango is een kledingmerk met zijn eigen kleding winkel. Dit merk is vaak wat moderner en werkt vaak met lichtere kleuren. Je zou denken dat Mango hierdoor vrij populair bij een wat oudere doelgroep is, maar ook het tegendeel is waar. Veel jongeren shoppen graag bij de Mango voor vele basic, maar ook statement kledingstukken. Ook is Mango vrij betaalbaar maar levert wel kwaliteit dat jaren meegaat. Voor het najaar is het vooral interessant om naar de Mango jassen dames te kijken. Deze jassen zijn heel stijlvol en warm.

Tommy Hilfiger

Een wat duurder en populairder merk is Tommy Hilfiger. Dit merk bestaat al jaren lang was in eerste instantie altijd gericht op mannen. Tegenwoordig zijn er al vele collecties uitgekomen waaronder ook collecties voor vrouwen. Tommy Hilfiger is een sportief merk voor het dagelijks leven. Ook voor dit merk geldt dat de kwaliteit uitstekend is. Wel is dit merk een beetje duurder dan Mango. Voor in de herfst en de winter zijn de Tommy trui dames een goede keuze. 

Scotch and soda

Dit merk is net als Tommy Hilfiger een stukje aan de duurdere kant. Bij dit merk zijn de kledingstukken en de designs hiervan hun grootste pluspunt. Er valt soms nog wat te zeggen over de kwaliteit en prijsverhouding. Bij deze kledingstukken is het dus van belang ze goed te onderhouden. Scotch and soda is een merk dat veel gebruik maakt van het spelen met lagen kleding. Voor inspiratie kun je kijken naar hoe hun patronen en kleuren in de winter combineren. 

H&M

Voor een merk dat ook vaak met patronen speelt, maar wat goedkoper is kunnen we kijken naar H&M. Dit merk is bij vele doelgroepen populair. Dit komt door de goede prijs -en kwaliteitsverhouding. Ook zijn de ontwerpen van de H&M vaak met de tijd mee. Daar tegenover staat dat ze ook veel basics leveren die populair zijn bij iedereen. Tegenwoordig heeft de H&M ook een cathogorie woonartikelen die zeer populair zijn.