25 juni 2024

Hou van je eigen stijl

Ik hou al zo lang als ik me kan herinneren van kleren. Terug naar de tijd toen ik een gekoesterd paar fluwelen bellbottom broeken had die mijn eerste mode-item waren en ik bewaard heb in de kast om alleen te worden gedragen ‘voor de beste’ situatie.

Het creëren van een look is altijd iets wat ik heb liefgehad. Ik geniet van het eenvoudige ritueel van het kiezen van wat gaat met wat, en soms te improviseren. 

Ik hou van verse katoenen blouses, en de zomer frocks en de manier waarop een kledingstuk gemaakt van stof meestal als bamboe voelt tegen mijn huid.

Ik heb plezier door mijn garderobe te spitten, dingen te herschikken, te sorteren door middel van accessoires en mode sieraden, het gevoel van nostalgie als ik een kledingstuk opnieuw draag die ik heb gedragen in een ver land. In dit artikel vertel ik u hoe u uw stijl kan veranderen en geef ik u hier tips in! Lees dus gerust verder

Hoe u uw stijl kan veranderen

Pas uw look om de vijf jaar aan of verander het op basis van uw levensfase.

Vraag uzelf af: “Hoeveel tijd heb ik om me elke dag klaar te maken?”

Het is belangrijk om te beslissen welke kleding zou passen bij uw echte levensstijl in plaats van uw fantasie levensstijl.

Denk na over hoe u uw dag doorbrengt?

Heeft u behoefte aan comfortabele kleding of kleding op maat?

Denk aan het weer en de seizoenen waarin u woont.

Zorg ervoor dat u een capsule garderobe heeft die werkt voor u, en voeg dan stukken aan die het leven dat u nu leeft weerspiegelen.

Ga altijd op zoek naar interessante accessoires om een beetje leven in de brouwerij toe te voegen aan uw garderobe.

Om u beter op weg te helpen kunt u het merk Patrizia Pepe eens opzoeken, dit merk staat in het teken van de vrouw en hoe u van uw lichaam houdt door middel van de juiste kleren. Zij stimuleren de alledaagse vrouw die zelfverzekerd is of nog moet worden door middel van hun kleren. De kleren van Patrizia Pepe zijn daarom echt een aanrader in uw garderobe en zij staan ook open voor stijladvies als u dit nodig heeft.