17 juni 2024

Hoe laat je vrouwen voor je vallen?

Ben je en man die op zoek is naar een relatie? Ben jij er klaar voor om een serieuze relatie aan te gaan met een vrouw, maar weet je nog niet precies hoe je dat moet aanpakken? Wij geven je tips in deze blog hoe je een vrouw versiert en hoe je ervoor zorgt dat vrouwen je aantrekkelijk vinden.

Zorg voor een goede eerste indruk

Een goeie eerste indruk is het allerbelangrijkste als je iemand gaat versieren. Binnen een paar seconde heeft iemand namelijk al onbewust bepaald wat hij of zij van je vindt, dus je binnenkomer moet echt goed zijn. Dit betekent ook dat je er goed uit moet zien, dus een verzorgd uiterlijk is een must. Maar ook je mate van zelfvertrouwen is belangrijk. Je moet namelijk niet al te arrogant overkomen, dat vinden vrouwen vaak juist onaantrekkelijk. Sowieso als iets heel geforceerd overkomt is dat voor vrouwen een grote afknapper. Wees dus jezelf, of een iets leukere versie ervan, maar overdrijf niet!

Je zaken moeten op orde zijn

In het kader van eerste indruk, moet je er ook absoluut voor zorgen dat je zaken op orde zijn als je een vrouw wilt versieren. Zorg dat je werk hebt wat je leuk vindt, en je huis er verzorgd en opgeruimd uit ziet. Ook is het belangrijk dat je er zelf verzorgd uitziet. Ga dus regelmatig naar de kapper, zorg voor een goedverzorgd gebit en koop kleding die goed bij je past en die er goed uitziet. Denk hierbij ook aan je ondergoed, veel mannen loipen rond in onderbroeken met gaten en dergelijke, dit kan echt niet! Ondergoed mannen is iets waar je net zoals bij je kleding aandacht aan moet geven!

Goed luisteren is heel belangrijk

Communicatie is heel belangrijk. Vrouwen zijn tenslotte in de meeste gevallen echte praters en zien het ook als een echte toegevoegde waarde als jij goed met haar kan praten. Vertelt zij dus iets over haar leven, vraag dan door zodat zij ziet dat je interesse toont in wat zij vertelt. Dit betekent dat je dus niet alleen maar ja en nee moet knikken, wees geïnteresseerd en  luister naar wat ze zegt. Ook is het belangrijk dat je niet alleen maar naar haar luistert, maar zelf ook input levert en dingen vertelt over jezelf en je leven. Probeer hier een goede balans in te  vinden zodat je een lekker lopend gesprek hebt.