25 juni 2024
Koh Phi Phi

Genieten van je vakantie op Koh Phi Phi

Jij wilt graag tijdens je zomervakantie de hele dag op het strand liggen. Daarom besluit je om naar het buitenland op vakantie te gaan. In Nederland kun je namelijk niet de hele vakantie op het strand liggen. Dit komt doordat het in Nederland de ene dag heel erg mooi weer kan zijn, en de andere dag ineens erg bewolkt kan zijn. Vanwege deze reden besluit jij naar een tropische eiland op vakantie te gaan. Hier is het namelijk het hele jaar door extreem lekker weer. Zo besluit je om naar het Thaise eiland Koh Phi Phi toe te gaan. Dit is namelijk een heel erg mooi eiland van dit land. Voorheen was dit eiland alleen bedoeld voor de overnachting van lokale vissers. Tegenwoordig is dit echter een plek waar heel erg veel toeristen naartoe komen. Dit komt doordat je aan beide kanten van deze stad een strand vind. Ook zijn er heel erg veel resorts en luxe hotels gevestigd op het eiland. Dit maakt het de ideale vakantiebestemming voor jou. 

Witte stranden

Rondom Koh Phi Phi vind je heel erg veel verschillende stranden. De meeste bekende stranden zijn Oa Loh Dalum en Monkey Beach. Deze twee stranden zijn allebei heel erg gemakkelijk te bereiken met de voet, of via een taxi. Bij beide stranden vind je leuke strandtentjes waar je heerlijke cocktails kunt kopen. Ook vind je rondom de stranden mooie flora en fauna.

Koh Phi Phi

Privé crouse

Je kunt in de buurt van Koh Phi Phi ook heel erg goed duiken en snorkelen. Echter zijn veel koraalriffen beschadigd door de vele toeristen die hier dagelijks komen. Als je een onbeschadigd koraalrif wilt bezoeken kun je daarom beste een prive crouse nemen. Met behulp van een longboat ga je dan naar wat meer onbekende koraalriffen toe.