17 juni 2024

Eucerin producten laten jouw huid weer stralen

Wanneer je huid wel een gezonde opkikker kan gebruiken, kun je het beste kiezen voor Eucerin producten. De wetenschap die schuilgaat achter het ontwikkelen van de producten zorgen ervoor dat je een gegarandeerd resultaat ziet in slechts enkele weken. Van huidaandoeningen tot skin-care en van een vale teint tot pigmentvlekken: de producten van Eucerin bieden voor elk specifiek probleem een oplossing. Laat je huid weer stralen door te kiezen voor de producten van Eucerin.

Dermatologisch getest en klinisch bewezen

Al sinds 1882 zijn de wetenschappers van Eucerin op zoek naar de beste behandelmethodes voor de huid. Tijdens deze onderzoeken wordt gebruik gemaakt van een zogenaamde holistisch dermo-cosmetische onderzoekswijze. Kort gezegd betekent dit dat de huid niet als los en onafhankelijk orgaan wordt gezien maar als samenwerkend orgaan (met andere organen) in één groot geheel: het hele menselijk lichaam. Met deze specifieke benaderingswijze is Eucerin marktleider geworden op het gebied van huidverzorging en zijn de skin-care producten van Eucerin uniek in de wereld.

De producten worden vóór de productie van start gaat uitgebreid getest en beoordeeld door onafhankelijke en deskundige dermatologen, verspreid over de hele wereld. Ook zij onderschrijven de unieke werking van de producten en geven deze daarmee het predicaat ‘klinisch bewezen’. Met de wetenschap aan jouw kant kun je jouw huid de verzorging geven die het verdient.

Veel voorkomende huidproblemen en hoe deze op te lossen
-Droge huid kun je het beste tegengaan door deze te voeden met de stoffen die ontbreken. Droge huid ontstaat door een gebrek aan hydratatie en is aan te vullen met de dag- en nachtcrèmes van de UltraSENSITIVE lijn.

-Rode huid kan door een veelheid aan factoren veroorzaakt worden. Gelukkig is er voor elke oorzaak maar één oplossing: De producten van de AntiREDNESS lijn verminderen rode vlekken in het gelaat waardoor het er weer egaler uit komt te zien.

-Hyperpigmentatie kan veroorzaakt worden door een verstoorde hormoonhuishouding, veroudering van de huid en/of bepaald medicijngebruik. Het Butyl-Resorcinol in de EVEN BRIGHTER lijn gaat de overtollige hoeveelheid melanine in de huid te lijf en vermindert zichtbaar donkere pigmentatievlekken.

-Atopisch eczeem is een chronische vorm van eczeem die de huid droog en jeukerig aan laat voelen. Zogenaamde flare-ups laten de huid rood kleuren of zelfs zwellen en schilferen. De oorzaken hiervan zijn legio, de oplossing ervoor echter gemakkelijk: de AtopiControl producten gaan de zwelling en schilfering tegen en ontnemen jeuk.

-Vette huid wordt veroorzaakt door een teveel aan talg. Vette huid is vaak rijk aan bacteriën. DermoPURIFYER gaat beide problemen te lijf door bacteriën te doden en talgklieren te vertragen.