25 juni 2024

De nieuwste fashion trends voor dit voorjaar

De winter is nog in volle gang, maar voor je het weet staat de lente weer voor de deur. Tijd om eens te kijken naar wat dé trends zullen zijn voor dit voorjaar, zodat jij je garderobe er vast op kunt voorbereiden! In dit artikel delen we drie trends met je. Lees je mee?

Tip 1: nude

Nude-kleuren waren in voorgaande seizoenen al erg populair, maar in 2020 kunnen we er echt niet meer omheen. Het grote voordeel van nude is dat het gemakkelijk te combineren is met allerlei kleuren, zodat je lekker creatief kunt zijn in je styling. Denk aan wit, grijs of zwart of ga voor iets dat meer gewaagd is. Je kunt deze stijl onder andere shoppen op www.expresswear.nl.

Tip 2: cargo

Komend voorjaar is de cargo-trend helemaal trendy. Daarbij kun je natuurlijk denken aan cargo-broeken en shirts met grote zakken. Deze trend komt in veel verschillende tinten. Een kleur die we bijvoorbeeld veel terug gaan zien is beige.

Tip 3: jurkjes van Geisha

Dit voorjaar zijn jurkjes weer helemaal hot en zeker in de zomer zullen we jurkjes veelvuldig terugzien. Met name jurken van merken als Geisha zullen het straatbeeld bepalen. Geisha is een merk dat bekend staat om haar mooie designs in combinatie met een goede kwaliteit. Zelf een jurkje van Geisha shoppen? Op de website van Express Wear vind je nieuwste collectie!

Ik hoop dat we je wat kledinginspiratie hebben kunnen geven voor het nieuwe voorjaar. Laat de lente maar komen!