17 juni 2024

Black Friday 2022 op Bol.com

Black Friday keert elk jaar weer terug en zal ook in 2022 weer gebeuren. Black Friday is namelijk overgewaaid uit Amerika, waar het elk jaar de vrijdag na Thanksgiving is. Hierdoor valt zwarte vrijdag ook altijd eind november. Ook Black Friday 2022 zal plaatsvinden op vrijdag 25 november. Een winkel die elk jaar weer meedoet aan Black Friday is Bol.com. Deze webshops verkoopt eigenlijk vrijwel alles, van kookboeken tot kleding tot fietsen tot hondenspeeltjes. Op Bol.com vind je dan ook de beste Black Friday deals voor wat je ook kunt bedenken. Schrijf 25 november als Black Friday in je agenda en houd bol.com in de gaten.

Bol.com Black Friday 2022

Sinds Black Friday ook in Europa is, doet Bol.com elk jaar weer mee aan deze kortingsdag. Omdat ze in deze webshop zoveel dingen verkopen, wordt er ook veel met korting aangeboden tijdens Black Friday. Ook tijdens Black Friday 2022 verwachten we weer de beste kortingen en deals. We verwachten dat veel populaire producten weer in de aanbieding zullen komen. Dit jaar zag je bijvoorbeeld veel kortingen op parfums, airfryers, computers, andere soorten technologie, films en games en nog veel meer. Dit keert weer terug in 2022 naar onze verwachting.

 

Zo bereid je je voor

Een goede voorbereiding is het halve werk en dat geldt ook weer voor Black Friday. Je kunt je namelijk goed voorbereiden, zodat je tijdens de dag zelf snel alles hebt kunnen inslaan voordat de drukte echt begint. Maak bijvoorbeeld een wenslijstje van wat je graag zou willen hebben en houd de website van ons en van bol.com in de gaten tegen de tijd dat Black Friday is. Door alvast te weten wat je wil, kun je acties rondom deze producten in de gaten houden en uiteindelijk de beste kiezen. Dan loop jij in de vroegste uren van Black Friday al met je product met korting rond.