17 juni 2024

Mijn allernieuwste DL Sport sneakers

Uniek

Mijn allernieuwste aankoop is een paar DL Sport sneakers. Ik ben nu dl sport sneakersnet 40 geworden, maar vind sneakers op mijn leeftijd nog wel kunnen. Vaak vind ik het alleen niet leuk om dezelfde schoenen te hebben als iemand die de helft van mijn leeftijd is, maar bij deze is dat zeker niet het geval.

Anders dan anders

DL Sport sneakers zijn erg uniek en zijn er in veel uitvoeringen. Binnenkort ga ik denk ik alweer mijn tweede paar kopen. Ik twijfelde namelijk tussen 2 paren en wil ze eigenlijk gewoon beide hebben. Mijn man heeft me het eerste paar cadeau gegeven en ze lopen zo heerlijk. Ik had ze erg snel in huis en de betaling ging ook gemakkelijk via iDeal. Ik houd er niet van als het gedoe geeft, dan heb ik altijd het idee dat ik net zo goed naar een gewone winkel had kunnen gaan. Zeker als je dan daarna ook nog erg lang moet wachten op een aankoop waar je heel erg naar uitkijkt. Gelukkig is dat bij de webshop Van Bommel helemaal niet geval. Om die reden zou ik ze dan ook echt aan iedereen aanraden, ook voor veel andere merken kun je er goed terecht, voor zowel mannen als vrouwen.