25 juni 2024

Veilig en probleemloos je auto verkopen? Regel het vandaag nog online!

Wil je jouw auto verkopen? Er zijn allerlei mogelijke redenen waarom je mogelijk je auto kwijt wil. Misschien wil je hem inruilen voor een ruimer of moderner exemplaar, of wellicht woon je in de stad en is het hebben van een (tweede) wagen voor de deur een overbodige luxe. Heeft je auto schade opgelopen en wil je ervan af, maar twijfel je of het wel de moeite is? Een schadeauto verkopen is online zeer eenvoudig te regelen. Succesvol en snel je auto verkopen? Lees hier welke stappen er nodig zijn. 

Verkoop je auto online via handige websites

Je kunt natuurlijk je auto verkopen aan een particuliere opkoper, maar een voordeligere optie is om gebruik te maken van een verkoopservice online. Door middel van het plaatsen van een aantrekkelijke advertentie op webshops voor tweedehandsauto's gaat alle opbrengst naar je eigen portemonnee en krijg je de juiste professionele ondersteuning tijdens het verkoopproces.

Waarde bepalen

Ga je jouw auto verkopen? Dan moet je eerst de waarde bepalen. Hoeveel de wagen waard is valt online eenvoudig te berekenen door middel van het vergaren van alle gegevens en aanvullende informatie over je auto zoals de kilometerstand, het bouwjaar, model en merk. Op basis hiervan wordt een reële adviesprijs bepaald. Dus wil je tegen een eerlijke prijs je auto verkopen, dan ben je op deze manier zeker van een eerlijke verkoopdeal. 

Maak zo veel mogelijk foto’s

Om de advertentie zo aantrekkelijk mogelijk te maken, is het van groot belang om je wagen juist te fotograferen bij daglicht. Dit doe je het best van alle kanten. Fotografeer ook de kilometerstand en maak foto's van eventuele schade. Zo krijgt de potentiële koper een goed beeld van wat hij of zij kan verwachten en van de staat van de auto. 

Schadeauto verkopen

Is je auto in minder goede staat en wil je jouw schadeauto verkopen? Ook daarvoor zijn handige websites met een ophaalservice die je hierbij kunnen helpen. Je kunt de schadeauto op diverse websites aanmelden en er wordt een eerlijke prijs bepaald naar aanleiding van alle ingevulde gegevens en afbeeldingen van de schade. Wil je snel je schadeauto verkopen? Dan is het belangrijk om zo volledig mogelijke informatie te verstrekken. Geef ook aan om wat voor soort schade het gaat. Wanneer beide partijen het eens zijn over de prijs wordt een afspraak gemaakt voor het ophalen van de schadeauto en word je direct uitbetaald. Bespaar jezelf de moeite en kies voor je schadeauto verkopen vanuit huis!