25 juni 2024

Touringcar huren Luxemburg

Wilt u eens een keer wat anders? Dan is Luxemburg de perfecte keuze. Laat u verrassen door prachtige natuur afgewisseld met pittoreske steden. Stedentrips naar Luxemburg worden steeds populairder, en niet voor niets. Luxemburg Stad staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst en heeft onwijs veel moois te bieden. Met talloze bruggen en prachtige pleinen kunt u zich optimaal vermaken in deze upcoming stad. Een stedentrip naar Luxemburg met een touringcar huren Luxemburg is compleet en voordelig. Zo kunnen de stedentrips naar Luxemburg inclusief vervoer, overnachtingen en ontbijt zijn. Ontdek naast Luxemburg Stad de prachtige steden Namur en Dinant en geniet van deze onvergetelijke citytrip naar Luxemburg. Er zijn dagprogramma’s met een dubbeldekker huren in Luxemburg. Stap in één van deze luxe bussen en reis af naar Luxemburg Stad. Vanaf uw aangegeven opstapplaats rijd u naar Namur, waar u de citadel kunt beklimmen. Ook heeft u de mogelijkheid om een stadsrondrit door Trier of een stadswandeling in Luxemburg  bij te boeken. Zo stelt u zelf uw ideale stedentrip Luxemburg samen en kunt u optimaal genieten.Het Geenze Fest (Brem Feest) in Wiltz, de carnavalsstoeten, het Hochofen Fest (Hoogoven Feest) in Belval, het middeleeuws festival van Vianden, het Bacchusfest in Remich en De Miselerland brennt (Dag van de Distilleerderij) in de Moezelstreek … Allemaal festivals die u met een groep feestvierders met een partybus huren Luxemburg kunt bezoeken.

Tot in de puntjes geregeld

Het doel van ikwileengoedkopebushuren.be is om uw stedenreis tot in de puntjes te regelen. Wilt u een keer wat anders? Ga een midibus huren in Luxemburg en ontdek de verschillende musea, bezienswaardigheden en streekproducten van Luxemburg. Laat u verrassen door de prachtige natuur en bezoek de kleine stadjes. Een minibus huren Luxemburg reserveren brengt u van Namur naar Dinant. Wilt u één van de oudste steden van Duitsland bezoeken? Ga dan met de minibus naar de Romeinse stad Trier. Of Vianden. Geniet hier van de fantastische ligging aan de oevers van rivier de Our. Zelf op ontdekkingstocht? De historische stadskern, de stadsparken en de gezellige terrasjes zijn zeker de moeite waard.

Luxemburgers zijn gek op kwalitatief, goed eten. De verscheidenheid in de afkomst van de bevolking, levert heel wat verrassende en gevarieerde gerechten op. Naar kwaliteit hoeft u niet lang te zoeken. In Luxemburg-stad zijn erg goede restaurants te vinden. Heerlijk gebak en chocolade kopen? Dit kan in het centrum van Luxemburg-stad. Cathy Goedert en Chocolate House zijn leuke plekken om koffie te drinken. Luxemburg is bekend vanwege zijn natuurschoon. De natuur in Luxemburg is prachtig en verrassend dichtbij. Het heuvelachtige landschap is zeer geschikt voor lange wandelingen en fietstochten. Wandel door de bossen, over groene weiden en langs ruige rotskloven. Wilt u helemaal tot rust komen? Boek dan deze stedentrip en geniet van de adembenemende natuur van Luxemburg. 

Hoge eisen aan de chauffeurs

Bent u nog steeds geïnteresseerd in een stedentrip naar Luxemburg? Bij ikwileengoedkopebushuren.be willen ze u graag helpen. Kijk online op de website of neem gerust contact met ze op om te vragen naar de mogelijkheden. Er worden hoge eisen gesteld aan de chauffeurs van de luxe bussen. Vul éénmalig het busofferte formulier in en ontvang vrijblijvend meerdere busoffertes. Boek uw stedentrip naar Luxemburg en beleef mooie avonturen.