25 juni 2024

Stickers zorgeloos laten drukken

Wil je graag de aandacht trekken van potentiële klanten op allerlei verschillende manieren? Laat dan zorgeloos stickers drukken bij Printdeal.be. Stickers zijn tegenwoordig een zeer effectief reclamemiddel. Ontwerp zelfs iets origineels of laat simpelweg jouw logo op een duidelijke sticker drukken. Er zijn diverse soorten beschikbaar die bedrukt kunnen worden. Zo kun je raamstickers met jouw logo laten drukken of stickers van vinyl voor op de auto, de vloer of waar dan ook. Er is voor ieder oppervlak een geschikte sticker van hoge kwaliteit te vinden bij Printdeal.be. Hierdoor zal de sticker zeker opvallen en de aandacht trekken. Dat is natuurlijk het uiteindelijke doel. Stickers laat je zorgeloos drukken bij Printdeal.be!

Stickers vinyl – elk formaat mogelijk

Zoek je een nieuwe, opvallende manier om reclame te maken en ben je al die flyers en folders zat? In dat geval zijn stickers vinyl een goede optie. Deze vorm van reclame trekt niet alleen veel aandacht, het is tevens een goede manier om creatief om te gaan met reclamedrukwerk. Stickers vinyl van Printdeal.be kun je namelijk in elk formaat en in iedere vorm laten maken. De grootste sticker is maar liefst 10 meter breed en hoog. Door de vele mogelijkheden heb je keuze uit allerlei verschillende varianten.

Bovendien plak je gemakkelijk de stickers vinyl op vrijwel ieder oppervlakte. Of het nu de auto is, het raam of de vloer – het is allemaal mogelijk met deze praktische stickers. De stickers vinyl worden gedrukt op monomeer, polymeer of mogelijk one way vision. Indien gewenst, kun je er zelfs voor kiezen om bepaald contouren te laten snijden. De sticker mag in dat geval slechts 1 lijn bevatten. Daarnaast is het belangrijk dat er bij transparante stickers vinyl geen wit in het ontwerp zit. Witte delen worden namelijk doorzichtig gemaakt en vervallen hierdoor.

Raamstickers trekken de aandacht

Heb jij een bedrijf en wil je graag toevallige passanten binnenhalen? Raamstickers van Printdeal.be kunnen in dat geval het verschil maken! Jij beslist hoe groot de raamsticker moet zijn. Niets is gek genoeg. Zo is het mogelijk dat een raamsticker tot wel 10 meter breed en hoog kan zijn. De raamstickers zijn leverbaar in 5 verschillende materialen. Je kunt een keuze maken uit one way vision, een witte sticker, een transparante  sticker, Yupo Taco wit of Clear removable transparant. Daarnaast kunnen de raamstickers rechthoekig of in contour gesneden worden. Bij het uitsnijden in een vorm is het wel belangrijk dat de vorm uit 1 lijn bestaat.