17 juni 2024
Slotenmaker in Brussel

Slotenmaker uit Brussel: zo sluit u zich nooit meer buiten

Slotenmaker in Brussel nodig? Wanneer u zich buitensluit is dit uiteraard vervelend. U kunt zich buitensluiten van alle ruimtes die u op slot doet, als slotenmaker ervaren wij dagelijks dat dit gebeurt. Wij openen dan ook auto’s, woningen, bedrijfspanden, garages en allerlei andere ruimtes. Is dit echter nodig? Om deze situatie te voorkomen kunt u in dit artikel een aantal tips vinden.

Reservesleutel op andere locatie

Leg een reservesleutel bij een familielid of vriend, zo weet u zeker dat u uw woning op ieder moment kunt betreden. Leg geen sleutel onder de mat of bloempot, de meeste inbrekers zijn bekend met deze verstopplaatsen. Wilt u toch liever een reservesleutel in de buurt van uw huis leggen? Doe dit dan op een minder voor de hand liggende plaats in de tuin.

slotenmakers

Vervang uw oude sloten

In sommige gevallen functioneert een oud slot niet meer. Vaak komt dit door roest of is er nooit smeermiddel gebruikt. Wanneer u uw oude sloten vervangt, kunt u voorkomen dat uw slot in de deur afbreekt of zal blokkeren. Probeer echter eerst siliconenspray of smeermiddel, wanneer u voor nieuwe sloten kiest gaat het om een behoorlijke investering.

Heeft u zich toch buitengesloten? Dan kan dat om allerlei redenen gebeurd zijn. Gelukkig zijn er in Brussel en omgeving tal van slotenmakers actief om u uit de brand te helpen. Wanneer u hen belt, zijn zij vaak al binnen een uur ter plaatse.