25 juni 2024

Maak met modieuze kleding je bedrijf succesvol

Wanneer je aan het werk bent wil je met je bedrijfskledij er net zo modieus bijlopen als in je vrije tijd. Tegenwoordig is dit heel goed mogelijk, aan de kleding die je draagt tijdens je werk hoef je niet af te zien dat het alleen werkkleding is. Onze werkkleding die we zowel in voorraad hebben, als op maat gemaakt zie je niet af dat het kleding is wat geschikt is om in te werken. Door ons te verdiepen in je bedrijf, weten wat de medewerkers wel en niet nodig hebben kunnen wij de perfecte kleding presenteren. Kleding die niet alleen goed is tijdens het werk, maar ook als gegoten zit en comfortabel als kleding in je vrije tijd.

Ervaar het gevoel en genot van goede bedrijfskleding

Bedrijfskleding moet je ervaren, voelen en in de huid kunnen kruipen van je personeel om er een oordeel over te kunnen geven. Werken in bedrijfskledij waar je een prettig gevoel in hebt draagt ook bij aan een goede uitstraling van je bedrijf. In de showroom hebben we alle stoffen en materialen die je kunt bekijken, voelen en aanraken om een beeld te krijgen van de mogelijkheden. Even snel winkelen is er niet bij, je kunt een bezoekje aan onze showroom beter zien als een dagje uit voor je bedrijf. Neem gerust een aantal medewerkers mee, zij zullen je dankbaar zijn dat je kiest voor onze professionele kleding.

Werkkleding waar niet goed over nagedacht is, of impulsief is gekocht kan grote gevolgen hebben voor je bedrijf. Werknemers die zich niet goed kunnen bewegen, ontevreden zijn over het ontwerp van de kleding of nog erger als de werknemers de kleding niet willen dragen. Met bedrijfskleding van Suit up now garanderen we dat je werknemers met een grote glimlach op het werk lopen.