25 juni 2024
luxe reizen

Luxe reizen hier te vinden

De website van Silktravel staan vol met luxe reizen. Spanje, Portugal, maar ook een reis naar Afrika en Azië zijn hier te vinden. Wil jij echt veel zien tijdens een tocht, neem dan deel aan één van de geweldige rondreizen die je hier ook kan vinden.

Normaal gaan wij nooit ver weg en blijven over het algemeen in Nederland. Echter deze keer wilden wij ervan genieten en zijn wij op zoek gegaan naar een vakantieland ver buiten Nederland. Wat meteen onze aandacht trok, was een trip naar Thailand. Ten noorden van Koh Samui ligt het prachtige hotel.

Via Silktravel één van de luxe reizen boeken

Het boeken alleen al was voor ons een hele belevenis. Zoveel mooie vakanties in zeer luxe hotels. Zoveel luxe hebben wij nog nooit tijdens een vakantie gehad en daarom gaan wij er nu dubbel van genieten. De reis die wij naar Thailand hebben geboekt lijkt ons fantastisch. Het hotel beschikt namelijk over 66 vrijstaande designvilla’s en veel luxe. Hier zien wij ons al heerlijk ontspannen liggen op één van de ligbedden die op het terras staan.

Samen met Silktravel hebben wij onze vakantie geboekt en ik kan zeggen dat wij er nu al zin in hebben. De reis is fantastisch en de prijs hiervan nog meer. Want inclusief de vlucht, privé transfers zijn wij ongeveer €2200,- per persoon kwijt. Maar dat ligt eraan wat je allemaal wilt boeken. Daarom neem contact op met dit reisbureau voor de exacte prijzen.