17 juni 2024

Close-up in selective focus of thermostat valve from a white radiator, central heating system, hanging on blue cyan wall.

Henrad radiatoren

Henrad is de laatste jaren uitgegroeid tot een groot radiatormerk. Al jarenlang verwarmt Henrad miljoenen huizen met hun radiatoren. Sinds 2005 maakt Henrad deel uit van de Stelrad Group. Dit is een Europese groep met verschillende radiatorenmerken.

De Henrad radiatoren zijn betrouwbare radiatoren van goede kwaliteit. Ze komen in verschillende vormen en maten, dus je hebt veel designs om uit te kiezen.

Soorten Henrad radiatoren

Henrad heeft zoals eerder gezegd veel verschillende soorten en maten radiatoren. De eerste die Henrad op de markt bracht was de Henrad Standaard. Deze radiator beschikt niet over zijpanelen en een bovenrooster. Henrad heeft ook nog een standaard all-in model. Dit is een model waar materiaal wordt meegeleverd om de radiator te bevestigen. Ideaal dus als je zelf aan de slag gaat!

white towel on white metal rack

Henrad Softline 4 plus

Henrad heeft prachtige radiatoren waaronder de Henrad Softline 4 plus. Dit is een radiator met een geribde voorplaat, bovenrooster en zijpanelen. Hierbij worden standaard de ophangbeugels en ontluchter meegeleverd. Als u voor een mooie uitstraling in uw interieur gaat, is dit zeker een aanrader!

Designradiatoren

Bij Henrad staat design hoog in het vaandel. Ze doen er alles aan om de radiatoren een zo mooi mogelijke uitstraling te geven, maar tegelijkertijd geen verlies van functionaliteit te bieden. Henrad heeft talloze opties als het gaat om designradiatoren. Neem eens een kijkje op de site radiatorendiscounter.nl !