25 juni 2024

Compleet eigenhandig boekhouden

Boekhouden. Het woord alleen al roept bij vele mensen rillingen op, terwijl de echte economen onder ons hartstikke enthousiast worden. Het maakt niet uit of je een passie hebt voor boekhouden of er eerder hard voor weg wil rennen. Elk type ondernemer kan met Yoursminc een overzichtelijke boekhouding opzetten. Zo heb je je eenmanszaak of eigen onderneming altijd volledig onder controle. Zonder hulp van buitenaf. Een ontzettend uitkomst, want je financiën geef je toch liever niet al te snel uit handen tegenwoordig.

Met Yoursminc werk je gemakkelijk en snel. Je zal er dus geen uren aan kwijt zijn om alles duidelijk in beeld te brengen. Het maakt dus niet uit wie je bent en hoelang je al je onderneming bezit. Het gemak van eigenhandig boekhouden is toegankelijk voor iedereen.

Verzameling van benodigdheden

Het programma omtrent boekhouden van Yoursminc is een compleet plaatje. Je kan er je facturatie in regelen en al je uitgaven en inkomsten op een rijtje zetten. Het is zelfs mogelijk om de originele documenten in het programma bij de voegen, zodat je ook je bonnetjes gemakkelijk kunt ordenen. Ook is er de optie vaste lasten die elke maand verwerkt dienen te worden te automatiseren. Daarnaast is het mogelijk je BTW aangifte erin te verwerken, waarna er nog maar één druk op de knop nodig is om de definitieve aangifte te doen en biedt het te optie offertes te maken. Je kan hierbij een lay-out creëren die volledig voldoet aan jouw eigen wensen. Als zelfstandig ondernemer is het soms lastig om precies bij te houden hoelang je aan projecten werkt en wat er nog allemaal dient te gebeuren. Je geeft immers je eigen opdrachten en werkwijze vorm. Yoursminc helpt je bij het bijhouden van de uren die je in een project steekt. Ook is er de mogelijkheid dat medewerkers hun uren registreren, waardoor jij het overzicht behoudt over het totale bedrijf.

Zelfstandig boekhouden

Zelfstandigheid is iets dat zeer geprezen wordt. Wanneer je dingen zelf doet, weet je precies wat er speelt en kan je zelf gemakkelijk nagaan of alles klopt. Zelfstandig boekhouden is dus een ontzettende pro, maar is iets wat snel afschrikt. Yoursminc biedt alle tools die je nodig hebt om zelf alles te ordenen. Hierdoor kan je dus gemakkelijk zelfstandig boekhouden en hoef je niet bang te zijn dat die uitdaging mogelijk te groot is voor jou. Je kan hierbij zelfs jouw persoonlijke webshop koppelen aan de boekhouding. Het runnen van een eenmansbedrijf is nog nooit zo toegankelijk geweest als met de hulp van Yoursminc

Gemakkelijk overstappen

Mocht je nog twijfelen, omdat je de overstap wat groot en abrupt vindt? Misschien omdat je gewend bent alles op jouw eigen manier te doen zonder enige hulp van een programma of omdat je al met een ander programma werkt? Dan zijn ook die problemen voor jou opgelost. Yoursminc biedt namelijk verscheidene tools om gemakkelijk over te stappen en te gaan boekhouden door middel van hun uitgebreide programma. Bovendien zijn de eerste drie maanden gratis.