17 juni 2024

Black Friday deals scoren? Hier moet je op letten

Black Friday is nog altijd een van de meest populaire kortingsevents in Nederland en dat is niet voor niets. Eerdere edities van het event hebben uitgewezen dat de kortingen zeer hoog kunnen oplopen, waardoor je tientallen tot honderden euro’s kunt besparen op je aankoop. Hoe weet je precies wie er meedoen en wat zijn de belangrijkste aandachtspunten om rekening te houden voordat je gebruik maakt van een Wehkamp Black Friday deal of een aanbieding bij een van de vele andere winkels? Dat lees je hier!

Blijf op de hoogte van alle Black Friday deelnemers

De meeste Black Friday deelnemers zijn lang van tevoren al bekend: dit zijn de winkels en merken die ieder jaar meedoen. Toch komen er ook ieder jaar weer nieuwe deelnemers bij en kunnen de acties en aanbiedingen van de winkels ieder jaar verschillen. Het is daarom slim om hiervan op de hoogte te blijven, zodat je zeker weet dat je hiervan profiteert. Online vind je aan aantal goede vergelijkingssites waar jij terecht kunt voor de complete lijst van deelnemers aan Black Friday.

Dit zijn de belangrijkste aandachtspunten

Waar moet je op letten voordat je gebruik maakt van een goede Black Friday deal? Het is belangrijk om in ieder geval de volgende zaken mee te nemen:

–       Ga voor een goede voorbereiding: bekijk de deelnemende winkels en hun deals zodat je weet wat je mogelijkheden zijn. Ook is het slim om aanbiedingen op vergelijkbare producten te vergelijken, omdat je op deze manier nooit onnodig teveel betaalt.

–       Zorg dat je er op tijd bij bent: de beste deals zijn als eerste weg, of je nu naar de winkel gaat of online je aankoop doet. Zorg er daarom voor dat je weet wat je wilt aanschaffen en je jouw aankoop tijdig doet tijdens Black Friday.