17 juni 2024
betonnen keerwand

Betonnen keerwand bestellen

Een betonnen keerwand kan voor diverse doeleinden gebruikt worden. Vooral op terreinen met een groot niveauverschil is het aan te raden om deze muur aan te schaffen. Hiermee is het mogelijk om een afscheiding te maken, waardoor het water of zand geen schijn van kans krijgt om erdoor te gaan. Deze platen houden namelijk het water tegen en hierdoor is het makkelijk een afscheiding te maken.

Tegenwoordig zie je veel tuinen en plantsoenen met een muur als afscheiding. Niet echt een muur, maar meer een stalen constructie, gevuld met stenen.

Via Dallebeton een betonnen keerwand bestellen

Dallebeton is een bedrijf die in België zit. Zij bestaan al meer dan 10 jaar en leveren veel aan de industrie en agrarische bedrijven. In het begin verkochten zij alleen betonplaten, maar door de enorme vraag naar
Occasie betonplaten Dalle de beton, zijn zij hiermee verder gegaan.

Ondertussen hebben wij een mooie keermuur staan, die het water van een hoger gelegen berg tegen houdt. Hierdoor hebben wij nu meer ruimte gekregen om ons terrein uit te gaan breiden. Voorheen liep hier namelijk een beekje, maar die is door deze muur nu omgeleid naar een andere kant.