25 juni 2024

Bespaar geld met een kortingscode

Als consument willen we allemaal graag geld besparen op onze aankopen. Een manier om dit te doen is door gebruik te maken van een kortingscode. In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten over kortingscodes: wat het zijn, waar je ze kunt vinden en hoe je ze kunt gebruiken.

Wat zijn kortingscodes?

Een kortingscode is een code die je kunt invoeren tijdens het afrekenen van je online aankoop. Met deze code krijg je korting op het totaalbedrag van je bestelling. Kortingscodes zijn er in verschillende vormen en maten, zo kun je bijvoorbeeld korting krijgen op een specifiek product, op je hele bestelling of op de verzendkosten.

Waar vind je ze?

Er zijn verschillende manieren om kortingscodes te vinden. Zo kun je op zoek gaan naar codes op de website van de webshop waar je wilt bestellen. Ook kun je op zoek gaan naar kortingscodes op websites die zich specifiek richten op het verzamelen van kortingscodes, zoals kortingscode.nl of acties.nl. Daarnaast kun je je inschrijven voor nieuwsbrieven van webshops, hierin worden regelmatig kortingscodes gedeeld.

Hoe gebruik je de codes?

Het gebruiken van kortingscodes is heel eenvoudig. Tijdens het afrekenproces van je online aankoop krijg je vaak de mogelijkheid om een kortingscode in te voeren. Vul de code in en klik op ’toepassen’. De korting wordt vervolgens automatisch verrekend met het totaalbedrag van je bestelling.