18 juli 2024

Leuke ideeën als cadeau aan iemand

Iedereen weet dat je vriendin jarig is, maar je weet niet wat je haar moet geven. Vooral voor iemand die beweert alles te hebben, is het moeilijk om iets goeds te bedenken. Je wilt iets persoonlijks en origineels geven en zorgen dat de ontvanger er blij mee is. Daarom in deze blog 3 tips voor persoonlijke en leuke cadeaus!

Sieraden als cadeau

Niemand heeft genoeg sieraden, toch? Sieraden geven een outfit een extra touch, en het is leuk om het af te wisselen. Daarom is je vriendin vast en zeker blij met een extra setje sieraden. Sieraden zijn heel persoonlijk, als je er een kunt kiezen die je vriendin leuk vindt, betekent dit dat je haar heel goed kent! Denk bijvoorbeeld aan een mooi sieraad met edelstenen, zoals de collectie City Garden van Bron sieraden. Sieraden zijn er in alle soorten en maten, dus je kunt zeker iets vinden dat past bij de smaak van je vriendin. Tip: Kies tussen gedurfd of minimaal, kleurrijk of basic, betekenisvol of zinloos. Zo kun je gericht zoeken naar sieraden die passen bij de persoonlijkheid van de ontvanger. Klik hier voor meer inspiratie!

Foto op canvas of een fotoboek

Fotocadeaus zijn de perfecte manier om je vriendin te herinneren aan een leuk evenement dat jullie samen hebben meegemaakt. Natuurlijk kun je een foto afdrukken, inlijsten en aan haar geven, maar er zijn meer originele manieren om foto’s cadeau te doen. Denk bijvoorbeeld aan foto’s op mokken, kaartendecks of 3D-verlichting! Dit zijn handige gebruiksvoorwerpen en ze zien er aantrekkelijker uit door de foto’s.