18 juli 2024

De zomer vol drankjes en festivals is voorbij

In de zomer heb je natuurlijk alle tijd om verschillende festivals af te gaan, bijna elke avond een terrasje te pakken en natuurlijk vol te genieten van de vrije tijd die je een paar weken hebt. En je hebt alle recht om daar van te genieten natuurlijk. Je kan ook de hele zomer werken, maar je hebt vast ook genoeg vrije tijd om wat leuke activiteiten te ondervinden deze zomer. 

Uitgaan hoort bij het studenten leven

Tijdens jouw studenten leven moet je natuurlijk vol kunnen genieten van de vrijheid die je hebt, maar wel met mate natuurlijk. Probeer tussendoor ook goed de rust te pakken en wat anders te drinken dan een alcoholisch drankje. Het is altijd gezellig en leuk natuurlijk, maar we weten allemaal dat alcohol meer schade kan aanrichten dan we het liefst willen. Voor meer informatie kun je altijd terecht bij verslavingszorg. Zij kunnen je meer vertellen over (verantwoordelijke) alcoholconsumptie en je helpen op weg naar herstel, mocht je je alcoholgebruik niet langer onder controle hebben.

Maar we weten allemaal dat we moeten genieten van de zomer, en daar af en toe wel een alcoholisch drankje bij hoort. Maar we weten allemaal ‘Keep Hydrated’ en dat kan natuurlijk ook met een frisje of wat water op zijn tijd. Zorg dat je een goede balans vindt. 

Een festival hier en een feestje daar

Daar bestaat het liefst jouw zomer uit, buiten het werken natuurlijk. En dat is goed want het is ook belangrijk om social te zijn. Een leuke dag met jouw vrienden, of eventueel familie, is goed. Daar wordt de band alleen maar sterker van en dat willen we natuurlijk. Geniet vooral lekker van de zomer, want school is ondertussen weer begonnen. Maar niet getreurd want we weten dat het hele jaar door genoeg festivals en feestjes georganiseerd worden. En pak er een paar mee, ook in de winter. Zo ga je natuurlijk ook een winter dipje tegen. Want de dagen zijn altijd al donker en koud en dan is een festival of een feestje toch een lichtpuntje in het duister. 

Welke feestjes heb jij ondertussen nog op de planning staan? Dat kan natuurlijk voor de winter zijn, maar ook voor de volgende zomer. Want sommige mensen plannen zo goed vooruit dat ze al weten waar ze volgend jaar juni, juli of augustus een dansje staan te doen. Weet jij dat ook al?