18 juli 2024

Voor keramisch stralen is RVS Finish uw partner

Voor keramisch stralen is RVS Finish uw betrouwbare partner. Wij hebben de beschikking over de modernste machines waarmee wij uw producten stralen. Bovendien werken wij met een team van gemotiveerde medewerkers. Door hun jarenlange ervaring, expertise en toewijding bent u bij ons verzekerd van een optimaal eindresultaat.

Eigen unieke straalmethode

Bij het keramisch stralen gebruiken wij onze eigen unieke straalmethode. Deze methode heeft de naam Fine Finish®. RVS Finish is het enige bedrijf ter wereld dat werkt met deze straalmethode. Bij deze methode gebruiken wij onder meer keramische straalcabines van 15 x 5 x 5 meter. Met deze eigen droogstraalmethode kunnen wij u een ruwheid garanderen met een RA-waarde van 0,4 µm.

Een glad en egaal oppervlak

Keramisch stralen is geschikt voor diverse producten, zoals liften, gevelbekleding, tuinmeubilair en toepassingen voor voedingsmiddelen. De afwerking van keramisch stralen is een factor drie gladder dan glasparelstralen. Het eindresultaat is een glad en egaal oppervlak met een cosmetische uitstraling. Heeft u interesse in keramisch stralen of een van onze andere diensten? Dan vertellen wij u hier graag meer over. Neem online contact met ons op of bel ons voor meer informatie. Of vraag online een offerte aan.