18 juli 2024

Tuintip voor 2020: wellness voor thuis

De lente is onlangs officieel van start gegaan en over een paar dagen gaat de klok een uurtje vooruit. De dagen worden langer en langzaam maar zeker komt de zomer dichterbij. Voor veel mensen is de tuin in deze periode de plek waar zij het liefst hun tijd doorbrengen. Lekker genieten van het zonnetje en even helemaal tot rust komen. Niet geheel onbelangrijk, en zeker niet in alle drukte en hectiek van tegenwoordig. Goed voor jezelf zorgen is misschien wel belangrijker dan ooit. In dit artikel deel ik een tip waarmee je relaxen in je tuin naar een ander niveau kunt brengen. Lees vooral verder!

Een eigen jacuzzi: wie wil dat nou niet?

Je leest het goed: een eigen jacuzzi. Te mooi om waar te zijn? Welnee! Een eigen jacuzzi is betaalbaarder dan je denkt en de ideale plek om de jacuzzi te plaatsen – zeker met de zomer opkomst – is natuurlijk de achtertuin. Een jacuzzi heeft bijzonder positieve effecten op zowel de fysieke als de mentale gezondheid. Het doet wonderen om eens in de zoveel tijd even heerlijk weg te dromen in het heerlijke, warme water. Een jacuzzi is niet alleen ideaal om je lichaam of geest tot rust te brengen; het is natuurlijk ook de perfecte plek om op een warme zomeravond, onder het genot van een goed glas wijn tijd door te brengen met vrienden of vriendinnen.

Kies voor een opblaasbaar model

Jacuzzi’s zijn te koop in verschillende modellen en tegenwoordig is met name het opblaasbare model erg in trek. Dat is niet voor niks, want een opblaasbare spa heeft een hoop voordelen ten opzichte van een traditionele jacuzzi. Allereerst is dit model goedkoper in aanschaf en in onderhoud. Daarnaast is een opblaasbaar bubbelbad natuurlijk een stuk flexibeler. Zo kun je hem in de zomer in de tuin plaatsen en kun je hem binnen zetten als het weer buiten minder aangenaam is. Ideaal dus!

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je zelf een jacuzzi kopen of ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan eens een kijkje in de showroom van Fonteyn of kijk op Fonteynspas.com.