25 juni 2024

kortingscode Pizzahut

Bij Pizza Hut is er vaak een kortingscode actief. Daarmee kan je heel veel voordeel pakken. Zo zijn er bijvoorbeeld kortingscodes voor korting op pizza’s, een gratis kids of junior menu of korting op het Pizza Buffet.

De korting wordt meteen verrekend als je de Pizza Hut kortingscode invult bij het bestellen van je pizza. Je vindt elke actuele kortingscode Pizzahut op onze website Goedkoop.be.

Acties en promoties

Lekker eten en dan nog voor een betaalbare prijs? Dat is de droom van iedereen! Pizza Hut vervult deze droom zonder enige moeite. Thuis geleverd of opgepeuzeld in één van de gezellige restaurants, je zal je keuze voor Pizza Hut niet beklagen.

Een gekend concept onder de pizzalovers is Dolle Dinsdag. Elke dinsdag – met uitzondering van de feestdagen – kan je voor slechts €5,95 een medium meeneem pizza afhalen in het Pizza Hut filiaal in je buurt. Zeker de moeite waard dus om van dinsdag de wekelijkse pizzadag te maken!

Hou je ogen open voor kortingsbonnen en kortingscodes om nog meer te besparen op je volgende aankoop. Een bezoekje aan TagCity kan hierbij zeker helpen, hier vind je exclusieve codes die je pizza nog goedkoper maken.